Vállalatunk profilja

Épület bontás

Kőműves munkák

Hőszigetelés

Hangszigetelés

Vízszigetelés

Nyílászárók

Gipszkarton-álmennyezet szerelés

Burkolás

Parkettázás-Szőnyegezés

Festés, mázolás, tapétázás

Klíma és légtechnika

Villanyszerelés

Víz-gáz-fűtés szerelés

Takarítás

Az Ön háza mennyit fogyaszt?

Kapcsolatfelvétel


Kérem írja be a képen látható ellenőrző kódot.

Kód:Elérhetőségeink

Iroda: 1164 Budapest, Simongát utca 2.

Mobil: +36 (70) 422 75 73

E-mail: atlastherm@gmail.com

Épület bontás

Talán elsőre furcsának tűnhet, azonban a bontás is az építkezés részének számít(hat), ugyanis sokszor előfordul, hogy bővíteni, újraépíteni szeretnénk, vagy csupán a régi helyére kívánunk egy új épületet létesíteni. Ezek a folyamatok azonban mind bontási munkálatokkal járnak, amely manapság egy sajátos építőipari tevékenységnek számít.

Cégünk az egyszerűtől a bonyolult munkákig tartozó bontási feladatokkal is foglalkozik, azaz a speciálisabb anyagokból és módon készült épületek bontásától kezdve, a korszerűtlen vagy nem kívánt felületek és kiegészítők eltávolításáig. Bontási munkálataink felölelik a különböző lakóépületek, műtárgyak vagy egyéb létesítmények bontási kivitelezését. Ugyanakkor a bontáshoz tartozó munkálatok mellett tetőszerkezetek, kerítések, teraszok elbontását és módosítását is elvégezzük, ügyfeleink igényeinek megfelelően biztosítva a legkorszerűbb megoldásokat.

Csapatunk számára elsődleges fontosságú a mindenkori balesetveszély elkerülése -mint például a borulásveszély-, és a bontási terület közvetlen körzetének a megóvása. Ehhez igazodva megfelelő technológiával a bontási épület anyagától és méretétől függő védelmet és biztosítást alkalmazunk. Mindemellett a bontandó anyagok (beton, aszfalt, tégla) szakszerű elhelyezését is biztosítjuk, a bontás során keletkező hulladékok elszállítását, vagy egyedi igény szerinti újrahasznosítását.

Munkáinkat alaposan, a határidők betartásának szem előtt tartásával, megrendelőink igényeihez mérten valósítjuk meg. Munkálataink során elsődleges fontosságú a gazdaságos és költségoptimalizált megoldás partnereink számára.

Bontási munkálataink az alábbi területeket ölelik fel:
  • Családi házak, melléképületek, romos épületek bontása
  • Betonfalak, betonszerkezetek, betonfödémek bontása
  • Betontörés , aszfalt feltörése

Még mielőtt az épületbontás megkezdődne, bontási engedélyeket kell beszerezni az adott építmény elbontására (kérésére beszerezzük).

Közművek lekötése az adott építményről (víz, gáz, villany,).

Kérésére ideiglenes mérőórákat tudunk biztosítani a további munkafolyamatok elvégzése érdekében, természetesen ezek engedélyköteles műveletek.


Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!Kulcsszófelhő: épületbontás, épület bontás, sittszállítás, sitt szállítás, tereprendezés, árokásás, házbontás, földmunka