Vállalatunk profilja

Épület bontás

Kőműves munkák

Hőszigetelés

Hangszigetelés

Vízszigetelés

Nyílászárók

Gipszkarton-álmennyezet szerelés

Burkolás

Parkettázás-Szőnyegezés

Festés, mázolás, tapétázás

Klíma és légtechnika

Villanyszerelés

Víz-gáz-fűtés szerelés

Takarítás

Az Ön háza mennyit fogyaszt?

Kapcsolatfelvétel


Kérem írja be a képen látható ellenőrző kódot.

Kód:Elérhetőségeink

Iroda: 1164 Budapest, Simongát utca 2.

Mobil: +36 (70) 422 75 73

E-mail: atlastherm@gmail.com

Hőszigetelés

Egy lakás során lényeges szempont a kényelem. Ahhoz azonban, hogy jól érezzük magunkat a különböző évszakok függvényében, vagy az időjárás viszontagságainak ellenére, elengedhetetlen kellék az állandó, optimális hőmérséklet fenntartása. Ez pedig megfelelő hőszigeteléssel érhető el, mely a fagyos téli hónapokban, vagy a forró nyári kánikulában is alkalmas hőmérsékletet kölcsönöz otthonának.

A szakszerű hőszigetelésnek köszönhetően nemcsak energiát takarít meg, hanem a komfortérzete, közérzete is jelentősen megnő. A falak hővesztesége csökken, így a számlákra fordított fűtési kiadások is apadnak, a hőszigetelés révén pedig a páratartalom fenntartása is megvalósítható, amelynek következményeként megszűnik a páralecsapódás, ezáltal a penészesedés veszélye. Az eredmény kiegyensúlyozott, állandó hőmérséklet a lakásban.

Fontos kérdés azonban, hogy milyen típusú hőszigetelés a legelőnyösebb otthona számára.
Egy otthon hőszigetelése elsősorban a homlokzat hőszigetelésétől függ. Ennek hibátlan, szakszerű módon kell megépülnie, hiszen a homlokzat “felelős” a megfelelő hőmérséklet szabályozásáért: időjárástől függően a meleg vagy épp a hüvős levegőt kell “bennt tartania”. A homlokzat károsodása pedig a megfelelő beltéri klíma romlásához vezet. Az optimális hőszigető rendszer kiépítéséhez első lépésként tehát érdemes átvizsgáltatni, és kijavíttatni a ház burkolatának károsodásait.


Külső hőszigetelés (falak, tetőtér)

Vállaljuk:
  • homlokzat, lábazat szigetelés
  • tetőtér szigetelés
  • lapostető szigetelés

Belső hőszigetelés

Léteznek azonban olyan épületek, amelyeknél az objektum külső oldalához nem lehet hozzányúlni, azonban a falak már nem szigetelnek rendesen, vagy épp penészesek. Jó példa ilyen típusú építményekre a műemlék épületek vagy a különböző panelházak. Ebben az esetben a hőszigetelést belülről kell megoldani. A belső hőszigetelés esetén javasolt olyan anyagot használni, mely páraáteresztő, és hővisszaverő, mindenképp rendelkezzen penészmentesítő tulajdonsággal, mindezek által túl sok helyet se foglaljon el a beltérből.

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!Kulcsszófelhő: homlokzat szigetelés, lábazat szigetelés, ház szigetelés, nikecell, hungarocell, páraáteresztő szigetelés, épület szigetelés, fal szigetelés, fal szinezés, vakolás, víz szigetelő anyagok, olcsó hőszigetelés, jó hőszigetelés, homlokzati színek, vakolat szinek, revco vakolat, márványvakolat, hőszigetelés budapest, hőszigetelés pest megye, baumit, hőszigetelés, homlokzati hőszigetelés, hoszigetelés