Vállalatunk profilja

Épület bontás

Kőműves munkák

Hőszigetelés

Hangszigetelés

Vízszigetelés

Nyílászárók

Gipszkarton-álmennyezet szerelés

Burkolás

Parkettázás-Szőnyegezés

Festés, mázolás, tapétázás

Klíma és légtechnika

Villanyszerelés

Víz-gáz-fűtés szerelés

Takarítás

Az Ön háza mennyit fogyaszt?

Kapcsolatfelvétel


Kérem írja be a képen látható ellenőrző kódot.

Kód:Elérhetőségeink

Iroda: 1164 Budapest, Simongát utca 2.

Mobil: +36 (70) 422 75 73

E-mail: atlastherm@gmail.com

Klíma és légtechnika

Cégünk vállalja klimatizáló készülékek és légtechnikai rendszerek telepítését. Az évek során számottevő családi ház, lakás, irodaház, intézmény és hivatal klímáját tettük kellemesebbé, valamint tesszük a jelenben és a jövőben is.
Mint minden eredményes és megfelelően működő rendszer, a klímaszerelés nélkülözhetetlen feltétele a pontos, szakszerű kivitelezés és beszerelés. Szakembereink professzionálisan szerelik be a klímaberendezést, legyen szó új ház építéséről, teljes körű lakás/ iroda átalakításról, vagy utólagos beépítésről.

Munkavégzésünk során törekszünk arra, hogy munkánkat a lehető legrövidebb időn belül, a legjobb szakértelemmel és kifogásolhatatlan minőségben végezzük, lehetőleg a munkaterületen folyó élet menetének megzavarása nélkül.

Munkafolyamatunk átöleli az ingyenes helyszíni felméréstől kezdve a telepítést és a karbantartást is. Az épület adottságaitól függően tanácsot adunk a megfelelő klíma kiválasztásához, hiszen az épület tájolása, árnyékolása jelentős mértékben befolyásolja az optimális hőmérséklet eléréséhez szükséges, ám mégis költséghatékony berendezés beszerzését.

A klimatizáló készülékek hűtő és fűtő hatásán kívül nagyon fontos a klímán átáramló levegő tisztítása. Az épületekbe áramló utcai levegő elsősorban port és más allergén anyagokat tartalmaz, melyeket folyamatosan belélegzünk. A klíma berendezések kiváló eszközei a levegő tisztításának is, hiszen fontos, hogy jó minőségű levegőt biztosítsunk otthonunkban vagy munkahelyünkön. Klíma berendezéseinkbe elő- és középszűrőket (kiszűrik a nagyobb porszemeket, penészgombákat, a levegőben szálló szöszöket) vagy steril szűrőket (magas fokú tisztítómechanizmus: a porszemeken, allergén anyagokon kívül a baktériumokat is kiszűri) építünk.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Cégünk anyagi hátterével, megbízhatóságával és alacsony áraival biztosítja a gyors, minőségi és megbízható munkát, amely nemcsak a nagyobb beruházások során elengedhetetlen, hanem a lakossági megbízások során is.

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, és szaktanácsadásunkat!Kulcsszófelhő: klíma szerelés, klíma telepítés, klímaberendezés