Vállalatunk profilja

Épület bontás

Kőműves munkák

Hőszigetelés

Hangszigetelés

Vízszigetelés

Nyílászárók

Gipszkarton-álmennyezet szerelés

Burkolás

Parkettázás-Szőnyegezés

Festés, mázolás, tapétázás

Klíma és légtechnika

Villanyszerelés

Víz-gáz-fűtés szerelés

Takarítás

Az Ön háza mennyit fogyaszt?

Kapcsolatfelvétel


Kérem írja be a képen látható ellenőrző kódot.

Kód:Elérhetőségeink

Iroda: 1164 Budapest, Simongát utca 2.

Mobil: +36 (70) 422 75 73

E-mail: atlastherm@gmail.com

Gipszkarton-álmennyezet szerelés

Vállalkozásunk építőipari és lakossági megrendelésre is vállal gipszkartonozást, gipszkartonból készült falak és függesztett álmennyezetek építését. Manapság a modern építészet elengedhetetlen tartozéka a szárazépítészet, ezért napjaink igényeinek megfelelően dekoratív, elegáns belsőépítészeti megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, mely során praktikus megoldásokkal, új formai lehetőségekkel, mutatós és eredeti megjelenést kölcsönzünk otthonának .

A gipszkartonból készült rendszerek a tetőtér beépítésétől kezdve az álmennyezet, válaszfal, térelválasztók, különböző boltívek, beépített elemek, vagy rejtett világítás készítéséhez egyaránt alkalmasak. Előnye, hogy könnyen és nagyon pontosan szerelhető, sokrétűen felhasználható, eredeti belsőépítészeti megoldásokat rejt magában, mindemellett pedig olcsó.

Gipszkartonból készült megoldásaink:

Gipszkarton válaszfal

Kitűnő megoldás épületgépészeti vagy elektromos vezetékek elrejtésére, különböző szerelvények, mint például a hang- és hőszigetelés beépítésére. A hagyományos válaszfalhoz képest jóval alacsonyabb áron kivitelezhető.

Gipszkarton mennyezet

A Rigips típusú gipszkartonból készült álmennyezet a legpraktikusabb megoldás, legyen szó a hang és hőszigetelő anyag beépítéséről, vezetékek elrejtéséről, vagy éppen egy elegáns, egyedi dizájnról. Kiváló ötlet abban az esetben is, ha a mennyezet esztétikai javítást igényel. Alkalmas magasabb helyiségek alacsonyabbra tételéhez is.

Gipszkarton tetőtér

Ha a tetőtérben szeretnénk kialakítani legújabb lakóterünket, a legalkalmasabb és ugyanakkor a legköltséghatékonyabb megoldás.

Gipszkarton szárazvakolat

Ha sima felületet szeretnénk, akkor a legegyszerűbb megoldás, ugyanakkor a téglafal burkolására gyors és gazdaságos módszer. Mindamellett hőmérsékletszabályozó hatással bír, hiszen párás időben a gipszmag beszívja a nedvességet, száraz időben pedig kiadja azt.


Gipszkartonból készült szolgáltatásaink:

  • Gipszkarton válaszfal építése
  • Álmennyezet tervezése, szerkesztése és megépítése
  • Tetőtér beépítése
  • Rejtett világítás tervezés, szerkesztés, építés és szerelés
  • Hő- és hangszigetelő előtétfal/szendvicsfal építés és szerelés
  • Boltívek, függő falak, és egyéb egyedi, dekorációs építmények tervezése, építése és szerelése
  • Tetőtér hőszigetelés, párazáró fóliázás és burkolás gipszkartonnal


A munkálatok során keletkezett törmeléket, sitt elszállítását és újrahasznosítását is biztosítjuk, ugyanakkor segítünk az anyagbeszerzésben és annak szállításában is.

Cégünk anyagi hátterével, megbízhatóságával és alacsony áraival biztosítja a gyors, minőségi és megbízható munkát, amely nemcsak a nagyobb beruházások során elengedhetetlen, hanem a lakossági megbízások során is.Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, és szaktanácsadásunkat!Kulcsszófelhő: rigips gipszkarton, gipszkartonozás, gipszkarton szerelés, gipszkarton szerelő, gipszkarton válaszfal, gipszkarton álmennyezet, gipszkartonból lámpa, gipszkarton szekrény, gipszkartonból bútor, függesztett álmennyezet, gipszkartonból polc, gipszkarton profil, válaszfal profil, álmennyezeti profil, gipszkarton budapest, gipszkarton pest megye, olcsó gipszkarton, tetőtér beépítés, válaszfalak építése