Vállalatunk profilja

Épület bontás

Kőműves munkák

Hőszigetelés

Hangszigetelés

Vízszigetelés

Nyílászárók

Gipszkarton-álmennyezet szerelés

Burkolás

Parkettázás-Szőnyegezés

Festés, mázolás, tapétázás

Klíma és légtechnika

Villanyszerelés

Víz-gáz-fűtés szerelés

Takarítás

Az Ön háza mennyit fogyaszt?

Kapcsolatfelvétel


Kérem írja be a képen látható ellenőrző kódot.

Kód:Elérhetőségeink

Iroda: 1164 Budapest, Simongát utca 2.

Mobil: +36 (70) 422 75 73

E-mail: atlastherm@gmail.com

Vízszigetelés

Minek köszönhetik a korosabb, régibb épületek azt, hogy évtizedekig tart a vakolatuk, és nem penészednek a falai? Egyszerűen a tökéletes vízszigetelésnek!Egy épületszerkezet kivitelezése során elsődleges a különböző felszíni vizek, mint a légköri csapadék (pld. eső, pára, hó) és a felszín alatti vizek, azaz a talajban levő nedvesség (pld. talajvíz, leszivárgó csapadék, rétegvíz, torlaszvíz) elleni védelem kiépítése, illetve egy hatékony vízszigetelési, valamint víz elvezetési rendszer létrehozása. A megfelelő és megbízható vízszigetelés titka a helyesen megtervezett szigeteléshez szükséges rétegrend, a jó szigetelő anyag, és a szakszerűen végzett kivitelezésből áll. Mindemellett biztonságos és hosszú időtartamon keresztül működőképes.

A vízszigetelés célja tehát a nedvesség falazatba történő beszivárgásának megakadályozása, hiszen a felszíni és a talajban levő vizek veszélyt jelentenek az épületekre. Egy épület vízszigetelése nemcsak új ingatlanok esetén alapvető fontosságú, hanem az utólagos vízszigetelés megtérülése is garantált.

Attól függően, hogy az adott nedvesség milyen irányból és milyen mértékben jelentkezik, más a védekezés módja. Azonban pontos megoldást csak egy előzetes felmérés után tudunk javasolni.


Cégünk az alábbi vízszigetelési megoldásokkal foglalkozik:
  • Utólagos épület szigetelés
  • Víszintes és függőleges vízszigetelés (teraszok, nedves helységek falai, pincék szigetelése)
  • Lapostető szigetelés
  • Magastető szigetelé
  • Szigetelés felújítás


A lapostető szigetelést kétfajta technológiával végezzük.

Ezek a bitumenes szigetelés és a PVC szigetelés.

A bitumenes szigetelésnél első lépésként a tetőfelületet kell előkészíteni, megtisztítani a felújításhoz. Ezután a szigetelendő felületeket bitumen mázzal kell kezelni.

A bitumenes szigetelés kivitelezhető egy réteggel, két réteggel avagy hőszigeteléssel is.

A PVC szigetelés esetében a tetőfelület megtiszítását követi a PVC lemezek elhelyezése, fektetése. A bitumenes szigeteléssel ellentétben a PVC szigetelés nem kivitelezhető egy réteggel. A PVC szigetelést főként benzinkutak, csarnokon szigetelésénél, felújításánál alkalmazzák.

Cégünk anyagi hátterével, megbízhatóságával és alacsony áraival biztosítja a gyors, minőségi és megbízható munkát, amely nemcsak a nagyobb beruházások során elengedhetetlen, hanem a lakossági megbízások során is.


Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, és szaktanácsadásunkat!Kulcsszófelhő: tetőtér beépítés, tetőtér szigetelés, födém szigetelés, üveggyapot, therwoolin, ursa, kőzetgyapot, rockwool, nobasil, hőszigetelés, hőszigetelő anyagok, hangszigetelő anyagok, víz szigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok, tető szigetelés, multirock, deltarock, isover, csemperagasztó, szárazépítészet