Vállalatunk profilja

Épület bontás

Kőműves munkák

Hőszigetelés

Hangszigetelés

Vízszigetelés

Nyílászárók

Gipszkarton-álmennyezet szerelés

Burkolás

Parkettázás-Szőnyegezés

Festés, mázolás, tapétázás

Klíma és légtechnika

Villanyszerelés

Víz-gáz-fűtés szerelés

Takarítás

Az Ön háza mennyit fogyaszt?

Kapcsolatfelvétel


Kérem írja be a képen látható ellenőrző kódot.

Kód:Elérhetőségeink

Iroda: 1164 Budapest, Simongát utca 2.

Mobil: +36 (70) 422 75 73

E-mail: atlastherm@gmail.com

Kőműves munkák

Cégünk épületek, lakások építésével, átalakításával, vagy felújításával is foglalkozik, a tervezéstől egészen a kulcsok átadásáig.

Mivel egy lakásfelújítás vagy építés során az egyik legfontosabb részlet a kőműves munkákban rejlik, több éves szakmai tapasztalatának köszönhetően vállalatunk szakértő a bel- és kültéri kőműves munkákban, legyen szó belsőépítészeti megoldásokról, vagy épületek toldásáról. Bármilyen kérdésben rendelkezésre állunk.

A többéves szakmai tapasztalat, az első osztályú alapanyagok felhasználása és a professzionális kivitelezés kőműves munkáink során is alapvető fontosságú, hiszen nemcsak az Ön, hanem a mi érdekünk is a szakszerű, pontos munkavégzés. Ügyfeleink biztonsága és elégedettsége elsődleges szempont számunkra.

Minden munkánkra személyre szabott árajánlatot, és szakszerű felmérést, valamint igény szerinti részletes megbeszélést biztosítunk. Amennyiben egy megbízható, reális árakon dolgozó kivitelezőt keres, biztosíthatjuk, hogy a megfelelő helyen jár!

Kérje árajánlatunkat az alábbi kőműves munkákhoz:

Vállaljuk:
  • Családi házak építése alaptól-kulcsra készig (kőműves munkák: falazás, gipszkartonozás, dryvitozás, vakolás, homlokzat hőszigetelés, terméskő - burkoló munkák, ajtó - ablak beállítás)
  • Családi házak, lakások rész- és teljes felújítása, burkoló munkálatai (fürdőszobák és konyha burkoló munkái, előszoba - nappali burkoló munkái)
  • Kerítések bontása, felújítása, építése, burkoló munkái igény szerint (kőműves munkák: falazás, vakolás, terméskő - burkoló munkák)
  • Térkövek rakása (viacolor rakása, macskakövek vagy egyéb térkövek felrakása)
  • Falazás, vakolás
  • Nyílászárók beállítása és cseréje
  • Egyéb, mindennemű kőműves és burkoló munka (kerti kődíszek, kődísztárgyak, dísztámfalak építése, kerti szegély, járdaszegély, dísz szegély lerakása)

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!Kulcsszófelhő: kőműves munkák, kőműves munka, burkoló munkák, burkoló munka